شرکت فروش گیاهان دارویی ارگانیک
آنچه در این مقاله می خوانید...
گیاهان دارویی ارگانیکعدم وجود نظارت لازم در تولید داروهای شیمیایی و بروز عوارض نامطلوب در مصرف کنندهفروش گیاهان دارویی ارگانیک توسط شرکت پخش اینترنتی تیندا انجام می شود که محصولات این مرکز شامل تره کوهی، کرفس کوهی، شوید کوهی، چای کوهی، آویشن، زرین گیاه و پونه می باشد که به صورت عمده و خرده در کل کشور عرضه می شود.
گیاهان دارویی ارگانیک
گیاهان دارویی ارگانیک از بهترین منابع درمانی در طب سنتی هستند که این داروهای طبیعی از مواد موثره بالایی برخوردار بوده و برای درمان بیماریها بهترین گزینه می باشند. گیاهان دارویی که در بالا عنوان شد همه از نمونه گونه های دارویی ارگانیک و طبیعی هستند که خواص درمانی فراوانی داشته و به عنوان دارو و یا به صورت چاشنی و طعم دهنده در غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. مصرف گیاهان دارویی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و از نفوذ باکتری ها و ویروس ها جلوگیری می کند. مزایای مصرف گیاهان دارویی بسیار بالاتر از داروهای شیمیایی است که به وفور یافت میشود. طب نوین با وجود پیشرفت عظیم و کشف و تولید انواع داروهای شیمیایی و قوی، باز نتوانسته است سلامت واقعی را به جامعه بازگرداند و همچنان عوارض این داروها مشکلات فراوانی را برای بیماران ایجاد می کند که به مرگ و میر تعداد زیادی از بیمارها منجر می شود.
عدم وجود نظارت لازم در تولید داروهای شیمیایی و بروز عوارض نامطلوب در مصرف کننده
در تولید داروهای شیمیایی نظارت لازم انجام نشده و قدرت تراست های دارویی در این بین همه مقرارات و نظارت ها را بر هم زده است. قبل از صدور هر پروانه برای ساخت و فروش و بهره برداری داروها، دو نوع رسیدگی باید از طرف مقامات صلاحیتدار دولتی درباره آنها به عمل آید: یکی رسیدگی در ساخت دارو که حتی الامکان طبق موازین دقیق علمی باشد. دو، رسیدگی در تبلیغاتی که سازندگان داروها برای فروش فراوان فرآورده های خود، به وسیله آگهی های تجاری و درج خواص داروها در اوراق مستقل یا مطبوعات و غیره، به عمل می آورند. اقداماتی باید از طرف مقامات صلاحیتدار دولتی درباره آنها به عمل آید: یکی رسیدگی در ساخت دارو که حتی الامکان طبق موازین دقیق علمی باشد. دو، رسیدگی در تبلیغاتی که سازندگان داروها برای فروش فراوان فرآورده های خود، به وسیله آگهی های تجاری و درج خواص داروها در اوراق مستقل یا مطبوعات و غیره، به عمل می آورند. به عبارت دیگر، رسیدگی در اینکه آزمایشگاه های داروسازی محسنات داروها را از آنچه که هست زیاد جلوه ندهند و درباره زیان داروها نیز حق مطلب را ادا کنند. خاصه آنکه در چند دهه اخیر خطرات داروها به جایی رسیده است که حتی رئیس سازمان بهداشت جهانی، در بیست و پنجمین مجمع عمومی سازمان مزبور که در ژنو تشکیل شد، به مجمع عمومی گزارشی داد که در آن موکدا تصریح شده بود که بی خطر بودن داروها باید بیش از مفید بودن آنها مورد توجه قرار گیرد.