گیاهان دارویی یا شیمیایی کدامیک ؟
آنچه در این مقاله می خوانید...
مزایا و معایب داروهای شیمیایینسخه نویسی های پزشکان تنها بر اثر تلقین نمایندگان کارخانه های داروییست.گیاهان دارویی یا شیمیایی کدامیک؟
امروزه با پیشرفت علم و صنعت جامعه به سوی جدیدترین محصولات تولیدی کشیده شده است که یکی از این تولیدات داروهای شیمیایی هستند که روز به روز بر تنوع این محصولات افزوده شده و توانسته است به راحتی اذهان عمومی را به مصرف هر چه بیشتر این داروها ترغیب کند. بیشتر افراد از مضرات اصلی داروها آگاه نبوده و با کمترین درد و ناراحتی به سراغ مصرف انواع قرص ها رفته و با تجویز یا سرخود اقدام به مصرف داروهای شیمیایی می کنند.
مزایا و معایب داروهای شیمیایی
از مزیت های داروهای شیمیایی فقط می توان به تسکین سریع درد اشاره کرد که در اصل صورت مسئله را پاک کرده و علائم بیماری را محو می کند ولی درمانی صورت نمی پذیرد. در صورتی که گیاهان دارویی می توانند بدون هیچ گونه عارضه یا خطری بیماری را ریشه کن کنند. شاید مدت زمان مصرف این داروها طولانی باشد و درمان به طول انجامد ولی میتوان امیدوار بود که درمان کامل صورت پذیرفته و بیماری ریشه کن شود. تولید کنندگان داروهای شیمیایی برای سلامت مصرف کنندگان اهمیتی قائل نبوده و با وجود آگاهی از مضرات این داروها به وفور تولید و پخش می کنند و فقط به فکر پر کردن جیب خود هستند.
نسخه نویسی های پزشکان تنها بر اثر تلقین نمایندگان کارخانه های داروییست.
آقای دکتر «عباس ادیب» از اساتید دانشگاه اصفهان نیز در کتاب فارما کولوژی پزشکی در این مورد می گوید: کارخانه های داروسازی به اقتضای منافع تجاری، فرآورده های خود را با محاسن اغراق آمیز و با معایب ناچیز، به عالم پزشکی عرضه می کنند. بیشتر نسخه نویسی های پزشکان تنها بر اثر تلقین نمایندگان کارخانه های دارویی و نه اطلاعات کافی است و تا این وضع ادامه دارد و پزشکان به تجویز کورکورانه دارو مبادرت می ورزند و بیماران مانند، خوکچه های هندی در معرض آزمایش قرار می گیرند و مقصد نهایی سازندگان دارو انباشتن جیب خویش است، انتظار تغییر وضع را نباید داشت.