قیمت تره کوهی 1400
آنچه در این مقاله می خوانید...
قیمت تره کوهیمصارف غذایی و درمانی تره کوهیآيا معايب و محاسن داروهاي شيميايي توسط توليدكنندگان به درستي عنوان مي كنند؟قیمت تره کوهی در سال 1400 نسبت به دیگر نمونه گیاهان دارویی افزایش نرخ نسبتا پایین تری داشته است که نشان می دهد خشکسالی سال جاری روی این محصول اثر کمتری گذاشته است.
قیمت تره کوهی
در سال جاری بارندگی بسیار کمتر از سالهای قبل بوده است و این خشکسالی تأثیر زیادی روی برداشت و قیمت گیاهان دارویی مختلف داشته است. قیمت دیگر گیاهان دارویی مانند کرفس کوهی، آویشن، زرین گیاه، دو برابر سال قبل می باشد در صورتی که تره کوهی افزایش قیمت حدودا 1/5 برابری داشته است و در حال حاضر با توجه به کیفیت و میزان سفارش با نرخ 65 تا 80 هزار تومان به فروش می رسد. متقاضیان از هر نقطه کشور می توانند تره کوهی ناب کشور را از این سایت به صورت اینترنتی خریداری کنید. در مرکز پخش تیندا بهترین نمونه گیاهان دارویی ارگانیک با تخفیفات ویژه عرضه می شود. تره کوهی یکی از این محصولات ناب می باشد که خشکسالی نتوانسته است در کیفیت آن تأثیر گذار باشد و تره کوهی در بهترین کیفیت ها به صورت درجه یک به فروش می رسد.
مصارف غذایی و درمانی تره کوهی
تره کوهی مانند بیشتر گیاهان دارویی مصارف غذایی و درمانی دارد که عمده مصرف آن در غذاهای گوشتی و به عنوان یک طعم دهنده و ضدعفونی کننده به جای سیر یا پیاز مورد استفاده قرار می گیرد.
از خواص درمانی تره کوهی می توان به ضد عفونی کننده دستگاه گوارش، تقویت حافظه و همچنین تقویت و تنظیم ضربان قلب اشاره کرد. تره کوهی حاوی فولات است. فولات نوعی ویتامین B لازم برای حفظ میزان هوموسیستئین در بدن است. هوموسیستئین نوعی پروتئین موجود در خون است که در صورت بالا بودن باعث سکته می شود. مواد غذایی سرشار از ویتامین B9 یا فولات می تواند از بدن در برابر بیماری های عروقی، سرطان و اختلالات روانی محافظت کند. همچنین تره کوهی سرشار از آهن است که اکسیژن خون را تأمین می کند و از تنگی نفس و مشکلات قلبی جلوگیری می کند.
آيا معايب و محاسن داروهاي شيميايي توسط توليدكنندگان به درستي عنوان مي كنند؟
از چند سال پیش به این طرف، در هر روز، عده ی زیادی داروهای جدید و بروزی به بازار عرضه می کنند، این داروها به قول فروشندگان آنها دارای تمام محاسن و از جمیع عیوب مبرا هستند و گاهی هم مبالغه را تا آن پایه می رسانند که داروها را علاج همه دردهای بی درمان معرفی می کنند. خوشبختانه زمان که می گذرد و عمر این داروهای تازه سپری می شود عوارض جانبی آن پدیدار شده و محققان و استادان پزشکی، بی اثر بودن و یا زیان بخش بودن آنها را به توده بی اطلاع مردم گوشزد می کنند. کارخانه های داروسازی برای منافع تجاری خود، تولیدات را با محاسن اغراق آمیز و با معایب ناچیز، به عالم پزشکی عرضه می کنند و این وظیفه پزشک است که در مورد عوارض این داروها تحقیقات لازم را انجام داده و بعد در نسخه های خود تجویز کند.