تره کوهی
تره کوهی یکی از گونه های گیاهان دارویی می باشد که از گذشته های دور مورد استفاده غذایی و دارویی بوده و بیشتر افراد با این گیاه دارویی آشنایی دارند. اگر بخواهيم تره كوهي را به صورت ساده و عوام فهم توضيح دهيم مي توانيم بگوييم كه تره کوهی همان نمونه ارگانیک تره معمولی می باشد که به صورت خودرو در مراتع و ارتفاعات یافت می شود و توسط محلی ها برداشت و به بازار عرضه می شود.
تره کوهی
تره کوهی نسبت به تره معمولی کمی تندتر با عطر و بوی فوق العاده مطبوعی می باشد که به عنوان سیر یا پیاز برای ضد عفونی کردن و طعم دار کردن غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. تره کوهی از دسته سبزیجات محلی بوده و همانند دیگر سبزیجات دارای خواص دارویی فراوان و ارزش غذایی بالا است. از خواص درمانی تره کوهی کاهش فشار خون، ملین، اشتها آور، درمان اسهال، مسکن صفرا و پاک کننده صفرا می باشد. تره کوهی یک ضد عفونى کننده ی قوى است که به هضم غذا کمک مى کند و باعث کاهش رطوبت معده شده که به عمل هضم غذا مربوط می شود.
گیاهان دارویی از بهترین و کم ضررترین منابع درمانی
گیاهان دارویی از بهترین و کم ضررترین منابع درمانی هستند که برای همه سنین مورد استفاده قرار می گیرند و اگر به درستی و اصولی مصرف شوند هیچگونه مشکلی برای فرد مصرف کننده ایجاد نخواهند کرد بلکه با تقویت سیستم ایمنی بدن سدی محکم در مقابل ویروس ها و باکتری ها ایجاد کرده و از ابتلای فرد به بیماری ها جلوگیری خواهد کرد و در صورت ابتلا نیز مقاومت بدن بالا بوده و بهبودی سریعتر حاصل می شود. تره کوهی با دارا بودن عطر و طعم فوق العاده مطبوع خود به صورت خام، پخته و همچنین تر و خشک مورد استفاده قرار می گیرد و از آن می توان در غذاهای گوشتی، کوفته، شامی یا در نیمرو، کوکو، کتلت و … مصرف کرد که طعم بی نظیری به غذاها می دهد.