پخش تره کوهی در بهترین کیفیت ها به صورت عمده و خرده توسط شرکت پخش تیندا در کل کشور انجام می شود و متقاضیان از هر نقطه ایران می توانند به راحتی خرید خود را انجام دهند. تره کوهی گیاهی علفی است که طعم تند آن شبیه به پیاز و سیر است و خودش شبیه تره می باشد. خام آن را می توان، مانند سبزی همراه با خوراک خورد. همچنین از آن در غذاهای مختلف مانند کوفته، انواع کوکو و نیمرو، املت به جای پیاز مورد استفاده قرار می گیرد. تره کوهی علاوه بر طعم لذیذی که در غذاهای مختلف ایجاد می کند دارای خواص دارویی نیز بوده و به عنوان یک داروی گیاهی مفید شناخته می شود.
شاید آنگاه که درباره هزاران نوع بیماری می اندیشیم که بشر به ارث برده است، هر کوششی در شناخت و از بین بردن بیماری ها نومید کننده به نظر آید. اگر برای هر بیماری، علتی جداگانه و منحصر به فرد تصور کنیم، احتمال دارد که یافتن شیوه های درمانی مناسب هر بیماری، کاری بی پایان به نظر آید. ولی چنانچه به عملکرد سطوح ژرف تر طبیعت توجه کنیم و به مکانیسم جامع و فراگیری دست یابیم که به پیدایش و تشدید اکثریت عظیمی از بیماری ها یاری می دهد، نتیجه بسیار امیدوار کننده خواهد بود. از خواص درمانی تره کوهی می توان به ضد عفونی کننده دستگاه گوارش، پاکسازی کبد، افزایش قدرت یادگیری، تقویت بینایی و همچنین به محافظت از قلب و دفع کلسترول بد خون کمک می کند. این گیاه کوهی با داشتن مواد آنتی اکسیدانی از سلول های بدن در برابر آسیب ها محافظت کرده و از ایجاد سرطان های مختلف جلوگیری می کند. فولیک اسید در این گیاه به بدن در تولید سلول های جدید کمک می کند. احتمال بروز بیماری قلبی و سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد. آیا می دانستید تره کوهی برای حفظ جوانی و زیبایی نیز کمک می کند و از سفید شدن موها جلوگیری می کند؟ تره کوهی با داشتن مقادیر زیادی فلز منگنز به سیاه شدن موهای سفید کمک می کند. تره کوهی عطر و طعم فوق العاده مطبوعی داشته و با بیشتر ذائقه ها سازگاری دارد و برای بهره گیری از این گیاه دارویی مفید می توان در غذاهای مختلف مورد استفاده قرار داد.