عرضه اینترنتی زرین گیاه اصل کوهی
زرین گیاه اصل کوهی را در حال حاضر و با وجود وضعیت اقلیمی کشور کمتر می توان در بازار مشاهده کرد که این گیاه جادویی فقط در برخی مناطق کشور به صورت محدود یافت می شود. عرضه اینترنتی زرین گیاه، فرصتی مناسب را برای هموطنان عزیز ایجاد کرده است تا بتوانند به راحتی این گیاه دارویی را از هر نقطه کشور خریداری کنند.
زرین گیاه اصل کوهی
زرین گیاه دارای عطر و طعم فوق العاده خاص بوده که مصارف غذایی و درمانی دارد که بیشتر برای درمان مورد استفاده قرار می گیرد. زرین گیاه خواص معجزه آسایی دارد که ماده موثره موجود در این گیاه دارویی با شیمی درمانی برابری کرده و یکی از داروهای اصلی در درمان سرطان بشمار می رود. برای درمان بیماری سرطان نمونه کوهی زرین گیاه مورد استفاده قرار می گیرد که می توان روزانه ۳۰ گرم از آن را دمکرده و روزانه سه بار مصرف کرد.
زرین گیاه خواص معجزه آسایی دارد که ماده موثره موجود در این گیاه دارویی با شیمی درمانی برابری کرده و یکی از داروهای اصلی در درمان سرطان بشمار می رود. برای درمان بیماری سرطان نمونه کوهی زرین گیاه مورد استفاده قرار می گیرد که می توان روزانه ۳۰ گرم از آن را دمکرده و روزانه سه بار مصرف کرد.
طب قدیم یا جدید کدامیک؟
توجه به پیشرفت برق آسا و خیره کننده کلیه علوم و از جمله دانش پزشکی در قرن بیستم، اکنون چه استفاده ای می توانیم از علم پزشکی هزار سال قبل داشته باشیم؟ پاسخ این است که به جز استادان تاریخ علم هیچکس قبول ندارد و نمی تواند باور کند که کسی بتواند استفاده ای از عقاید پزشکی هزار سال پیش ببرد. استدلال آنها این است که می گویند چون دانشمندان در هر دوره و زمان معلومات دانشمندان دوره قبل را مورد بحث و انتقاد قرار داده و در اثر مطالعه و تحقیق و بررسی های دقیق به بعضی از خطاهای آنان واقف شده و موفق به کشف معلومات تازه می شوند و از این راه است که علم رفته رفته سیر تکاملی خود را می پیماید، به این جهت مطالعه در آثار گذشتگان جز اتلاف وقت نتیجه دیگری ندارد. ولی جرج سارتن، استاد بزرگ تاریخ علم در دانشگاه هاروارد پاسخ این قبیل اشخاص را چنین می دهد: بسیار جای تأسف است که بسیاری از دانشمندان برای تتبعات تاریخی علوم ارزشی قائل نیستند و آن را سرگرمی کم اهمیتی می دانند. دلیلی که اقامه می کنند این است که بهترین قسمت های علوم قدیم اقتباس گردیده و در علوم فعلی وارد شده است و بقیه قابل فراموشی است. به آسانی می توان دید که پایه های این استدلال محکم نیست. یکی اینکه چه کسی می تواند تضمین کند و اطمینان دهد که انتخاب درست به عمل آمده باشد، در این کار بخصوص تردید جایز نیست به دلیل آنکه عمل انتخاب و ترکیب به وسیله کسانی که هوش سرشار داشته باشند به عمل نیامده است، بلکه به وسیله معلمان و مولفان و نویسندگانی انجام شده است که نظر و فکرشان پیوسته ثابت نبوده است به علاوه چون علم همواره در تکامل است و نظرهای جدید هر روز در آن وارد می شود، بسیار ممکن است که عقیده ای که دیروز به آن اهمیت داده نمی شد امروز یا فردا مهم و قابل استفاده شناخته شود، به علاوه ممکن است وقایعی را که دیروز فقط بویی از آن برده شده بود، امروز در نظریه جدیدی داخل گردد و باعث پیشرفت آن شود.