قیمت تره کوهی خشک
آنچه در این مقاله می خوانید...
قيمت تره كوهيتقويت سيستم ايمني بدن با تره كوهيطب مدرن و تداخلات داروييقیمت تره کوهی که بیشتر به صورت خشک عرضه می شود بسته به کیفیت محصول متفاوت است. بهترین نمونه تره کوهی درجه یک باید رنگی سبز مایل به تیره داشته باشد که در اواخر رشد این محصول برداشت شده و برگ هایی در حد تره شهری دارد ولی از لحاظ عطر فوق العاده مطبوع تر از نمونه های مصرفی خانوار است و همچنین از طعمی تندتر برخوردار است که به جای سیر یا پیاز مورد استفاده قرار می گیرد.
قيمت تره كوهي
تره کوهی از دسته سبزیجات محلی است که از خواص درمانی بالایی برخوردار بوده و خواصی شبیه سیر یا پیاز دارد، دارای خاصیت ضد عفونی کننده بوده و مصرف آن روده ها و دستگاه گوارش را ضدعفونی می کند و به طور کلی مصرف این سبزی خطر بروز بیماری های قلبی و سکته را کاهش داده گیاه تره کوهی، منبع غنی پلی فنولز است و از قلب محافظت میکند. این ماده از جداره رگهای خونی در برابر آسیبدیدگی محافظت میکند. همانطور که در بالا عنوان شد قیمت تره کوهی بسته به کیفیت از 38000 تا 55000 متفاوت است.
تقويت سيستم ايمني بدن با تره كوهي
استفاده از این منابع طبیعی در رژیم غذایی سیستم ایمنی بدن را بهبود میبخشد و می تواند جایگزین بسیار خوبی برای داروهای شیمیایی باشد که نه تنها درمانی صورت نمی پذیرد بلکه مشکلات جدی ایجاد می کنند که در کوتاه مدت این عوارض قابل تشخیص نیستند برای همین توسط عموم جامعه به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. لابراتورهای داروسازی معمولا اطلاعات درستی از محصولات تولیدی خود ارائه نمی دهند و در اصل معایب داروهای خود را پنهان کرده و مزایای آن را چند برابر نشان می دهند. از این رو تقریبا نیمی از پزشکان از نقص اطلاعات خود شکایت دارند که این نقص اطلاعات درمان را با مشکل روبرو می کند.
طب مدرن و تداخلات دارويي
همچنین تداخل دارویی نیز در این بین مبحث بسیار مهمی است که با تولید هر ماهه چند صد داروی تازه و نبود اطلاعات کافی در مورد این داروها این مشکل را دوچندان می کند. علاوه بر این، پزشکان کنونی از مقایسه منافع و مضرات داروهای مختلف باهم عاجزند در حالی که می دانیم این مساله از لحاظ تصمیم پزشک، قبل از اقدام به هر درمان، تا چه اندازه اهمیت دارد. حیثیت پزشک به درمان بیماران و آن هم به تجویز داروها وابسته است ولی پزشک از ترس پیدایش واکنش های نامطلوب و آسیب هایی که از ناحیه داروها به بیماران می رسد، همیشه در بیم و شک به سر می برد و گاهی اتفاق می افتد که ضمن درمان، ولو اینکه داروها را طبق اصول کاملا صحیح تجویز کرده باشد ولی به علت پیدایش عوارض و واکنشهای خطرناک مجبور به ترک درمان شود.